Home > Bathing > Italian design
Che Bella! Italian design
Italiaanse designers hebben zin voor eenvoudige schoonheid en oog voor detail. Die kwaliteiten spreiden ze ook tentoon als het op interieurs aankomt. Met het werk van deze drie ontwerpers haal je die tijdloze klasse zelf in huis.
De Play collectie vindt de gulden middenweg tussen minimalistisch en praktisch, maar ze geeft er tegelijk een originele wending aan. Dankzij de brede waaier materialen, afwerkingen, kleuren en formaten kan je er moeiteloos een eigen toets aan geven. (Play - Cerasa)
Casabath, van huis uit meubelmaker, heeft een originele manier bedacht om badkamer in te richten. Hij versiert als het ware een deel van de muur met meubelen in Monolith, een hoogwaardig synthetisch materiaal. Het oogt niet alleen luxueus, het is ook volledig krasvrij. (Casabath - Monolith)
Ook een voorwerp dat zo functioneel is als een badkamerkraan kan creativiteit uitstralen. Dat bewijst de collectie Bollicine, statig en streng, maar van vorm indrukwekkend wanneer het water uit de brede mond stroomt. (Cristina - Bollicine)