Home > Energy > Vloerverwarming 
Een ruimte vanuit de vloer is niet enkel interessant op plaatsen waar je op blote voeten loopt, zoals de badkamer of slaapkamer. Vloerverwarming bewijst zowat overal haar nut. De installatie is onzichtbaar, de energie-efficiëntie ligt zeer hoog, het systeem is combineerbaar met elke energiebron en ze drukt de energiekosten.
BEGETUBE

Begetube is een toonaangevend bedrijf op het vlak van installatiemateriaal voor centrale verwarming en sanitair. Daar hoort al sinds de oprichting van de onderneming in 1980 ook vloerverwarming bij. Begetube heeft al 45 jaar ervaring met vloerverwarming en kans dus meer dan 1 optie voorleggen. Het aanbod bestaat vandaag uit 7 verschillende legsystemen - 6 natte en 1 droog - die gebruik maken van PEX of ALPEX-buizen en stalen of messing collectoren. Bij de natte systemen kan je kiezen uit plaatsing op bouwstaalmatten, met profiellatten, met geprofileerde isolatieplaat, met een tackersysteem, met rolisolatie of met noppenfolie. Het droge systeem maakt gebruik van voorgevormde PS-isolatieplaten. Je vakman kan je zeker helpen om de juiste keuze te maken.

VASCO

Vasco is al 30 jaar actief als vloerverwarmingsspecialist. Zuinigheid en efficiëntie zijn de kernwoorden waarop Vasco zich baseert om uw woning van het juiste vloerverwarmingssysteem te voorzien. Zowel voor nieuwbouw als in renovatieprojecten is er een geschikte oplossing. Bij de natte systemen, het tackersysteem, het netsysteem en het noppenplaatsysteem ligt de vloerverwarmingsbuis centraal in de cementdekvloer. Deze oplossing is bruikbaar voor nieuwbouwprojecten. Het droogsysteem plaatst de verwarmingsbuizen in een isolatieplaat en is geschikt voor hoge vloerbouwhoogte. Het freesysteem is ideaal voor renovatieprojecten. Hier liggen de buizen in uitgefreesde gleuven in de vloer. Je vakman vertelt je er alles over.