Partners

Trots mogen wij onszelf select dealer noemen van verschillende Italiaanse topmerken.

Merken zoals CASABATH, FANTINI en HOTBATH. Maar ook het hoge kwalitatieve gamma van vermaarde merken als VOLA, DORNBRACHT, DURAVIT, NOVELLINI, CERASA, VICTORIA & ALBERT, VASCO, HSK zijn te bewonderen in onze 2200m2 showroom.

Home / Partners

Onze select partners zijn tevens onze soulmates!

Casabath, mag zich de enige producent van monolith in de wereld noemen. Deze harscomposiet is het basisproduct voor de meest duurzame solid surface wastafels ooit. Noch de afmeting van de lavabo, noch de locatie van de waskom heeft enige beperking.

Buiten haar aanbod van massief en gefineerd meubelwerk, is deze Italiaanse fabrikant expert in spiegelwerk met geïntegreerde led verlichting en cosmetica spiegels op maat. VERSANI introduceerde 25 jaar geleden deze fabrikant op de Belgische markt en mag zich nog steeds de select dealer noemen. Vakmannen kunnen via VERSANI rekenen op een vorming en directe begeleiding voor de installatie van dit maatwerk.

Fantini, is een Italiaans familiebedrijf met een enorme expertise in loodvrij, zwart en PVD coated kraanwerk ontworpen door de meest vooraanstaande architecten in Europa. De Vlaamse ontwerper Vincent Van Duysen signeerde voor Fantini de ICONA-serie. VERSANI heeft in haar toonzaal een volledige kraanwerk studio gewijd aan dit vakmanschap.

Hotbath, heeft haar hoofdzetel in Nederland. De productie is echter op en top Italiaans. Haar trendy kraanwerk is gerenommeerd op het gebied van de fijne metaalbewerkingen, verchromen en thermostaattechnologie. In de VERSANI toonzaal kan je elke serie in meerdere kleurvarianten bekijken.

zwarte kraan
Versani
Casabath Versani