Vind je vakman

Wij bieden je graag extra zekerheid op het vlak van professionalisme, technische expertise én vooral ook kennis van de laatste technologieën. Er zijn dan ook tal van redenen waarom je best kiest voor een erkend vakman om je badkamer installatie uit te voeren.

Kwaliteitsgarantie

Door met een erkende vakman in zee te gaan, loop je geen risico op gebreken en vermijd je extra kosten op lange of middellange termijn.

Materiaalkennis

Door een echte vakman te kiezen garandeer je jezelf dat de voorgestelde oplossing voor jou als klant het beste is in plaats van een te duur of te goedkoop voorstel.

Correcte budgettering

De ervaringsdeskundige zal je op voorhand juist informeren over het totale prijskaartje. Hij heeft hier immers de nodige expertise voor. Ook hieraan herken je een vakman!

Veiligheid

Bij de installateurs door Versani aanbevolen weet je dat je goed zit: veiligheid via de vakman, ook wat betreft aansprakelijkheid als er toch iets zou mislopen.

Geregistreerd en erkend

Kies je voor een erkende installateur dan weet je dat de dienstverlening te vertrouwen is én geniet je bij plaatsing van het voordelige 6% BTW-tarief als je woning ouder is dan 10 jaar.

Deskundig advies en plaatsing

Een erkende vakman is geschoold én ervaren op het vlak van installaties, plaatsing én de laatste technologieën.

Persoonlijke betrokkenheid

Wij werken enkel met installateurs die dezelfde unieke klantbetrokkenheid nastreven.

Flexibiliteit

De erkende vakman weet hoe belangrijk een vlotte én degelijke plaatsing is en zal zich steeds aan de tijdsafspraken houden.

Eén aanspreekpunt

De erkende vakman is jouw aanspreekpunt. Gebruik zijn expertise en creativiteit om alle mogelijkheden af te tasten en te bepalen in functie van jouw wensen.

Subsidies en premies

Door samen te werken met een erkende vakman kan je ook nog voordeel halen uit allerhande (energie)premies!