Projecten

Steeds meer behoren binnenhuisarchitecten tot ons vast cliënteel. Mede door ons aanbod en ervaring in exclusief kraanwerk en maatwerk voor wastafels, shower walls, dressings en spiegels biedt VERSANI aan binnenhuisarchitecten een expertise die deze van een regionale KMO sanitaire groothandel overstijgt. Al of niet in samenwerking met een projectontwikkelaar, concept store of een installateur naar keuze, kan VERSANI vandaag haar medewerking vermelden aan een mooi aantal prestigieuze projecten.

Home / Projecten

2019 – Residentie VLEMINCKVELD

Het prachtig pand gelegen in de historische binnenstad van Antwerpen werd gerealiseerd door Bouwfirma Thys. In overleg met de projectontwikkelaar leverde VERSANI de sanitaire inboedel voor de luxe appartementen met ruime inloopdouche afgesloten met de solide HSK K2P Walk-in schuifdeuren en maatwerk wasmeubels met de SATURN tabletten van de Belgische GROUP SLEURS.

2020 – Hotel CITYBOX

In eigendom verworven door een Scandinavische holding werd het voormalig low budget hotel gelegen aan de Molenbergstraat 2 in Antwerpen volledig gerenoveerd tot een eigentijdse topper en noemt voortaan CITYBOX.

VERSANI zorgde voor de sanitaire toestellen. Voor de gastenkamers werd geheel in stijl met de jonge uitstraling van het hotel geopteerd voor de hippe YOUNG douchewanden van NOVELLINI en de D-Code rimless wand WC’s van DURAVIT.

2021 – THE BOTANIC SANTUARY Antwerp hotel

In 2020 zet de ervaren projectontwikkelaar IRET haar schouders onder de renovatie van het historisch gebouw aan de Kruidtuin in hartje Antwerpen. Het voormalig klooster werd herschapen tot één van de meest prestigieuze hotels van de stad. Naast een spa en conferentiezones, biedt het ook onderdak aan de heropstart van het sterren restaurant Hertog Jan.

VERSANI leverde haar bijdrage met zowel sanitair als verwarming. Eigenaar en projectontwikkelaar kozen ondermeer voor de LED verlichte TREND spiegels van onze partner CASABATH en de strakke BEAMS mono-el van VASCO.

2021 – HOTEL FERME SAINT-SIMÉON in Normandië

Ooit het toevluchtsoord voor Monet en andere impressionisten groeide de 17de eeuwse herberg aan de Normandische kust uit tot het gerenommeerd luxueus 5-sterren spa hotel Ferme Saint Siméon. Deels vernield door een uitslaande brand, was het hotel afgelopen jaar aan renovatie toe. Eigenaar Familie Boelen koos in overleg met sanitaire groothandel VERSANI voor de prachtige DURAVIT Luv baden en waskommen. Voor het kraanwerk viel de keuze op de serie VAIA van DORNBRACHT in platinium matt finishing.

2021 – HERTOG JAN & BAR BULOT

In oktober 2021 werd het toprestaurant Hertog Jan met drie Michelin-sterren opnieuw geopend op een nieuwe locatie, zijnde de kruidentuin Botanic in Antwerpen. Ook Bar Bulot, vermaarde brasserie en eveneens een gastronomische topper van het duo meesterchef Gert de Mangeleer en Joachim Boudens, vond er een nieuw onderdak.

Bar Bulot
Hertog Jan sanitair

Hoewel VERSANI met partner DELABIE ervaring heeft in het domein van het professionele kraanwerk, konden we voor de inrichting van een dergelijke top keuken niet meedingen.

VERSANI stond wel garant voor de inrichting van de gastentoiletten van de beide etablisementen. Aan de TECE inbouw frames met strakke solid drukplaten hangen er voortaan hedendaagse mat witte aquablade WC’s van Ideal Standard. Geheel in lijn met VERSANI’s expertise in comfort sanitair werd er voor Bar Bulot extra zorg besteed aan het sanitair voor gehinderden. Ondermeer de Be-Line serie van DELABIE vergemakkelijken de toegankelijkheid tot het sanitair voor rolstoelgebruikers.

AquaBlade
Solid drukplaten