Home / Nieuws / Beroemdste hotel van Normandië koopt sanitaire inboedel bij VERSANI

Beroemdste hotel van Normandië koopt sanitaire inboedel bij VERSANI

Ooit het toevluchtsoord voor Monet en andere impressionisten groeide de 17de eeuwse herberg aan de
Normandische kust uit tot het gerenommeerd luxueus 5-sterren spa hotel Ferme Saint Siméon. Deels vernield door een uitslaande brand, was het hotel afgelopen jaar aan renovatie toe. Eigenaar Familie Boelen koos in overleg met sanitaire groothandel VERSANI.
In de zomer van 2021 rapporteren meerdere vakbladen over dit project, zo ook magazine PORSCHIST.

Ferme Saint Siméon

Saint Simeon
Saint Simeon

Ooit het toevluchtsoord voor Monet en andere impressionisten groeide de 17de eeuwse herberg aan de Normandische kust uit tot het gerenommeerd luxueus 5-sterren spa hotel Ferme Saint Siméon. Deels vernield door een uitslaande brand, was het hotel afgelopen jaar aan renovatie toe. Eigenaar Familie Boelen koos in overleg met sanitaire groothandel VERSANI voor de prachtige DURAVIT Luv baden en waskommen.

Sinds 1975 is VERSANI gepassioneerd door duurzaam top design sanitair van Europese origine en Italiaans kraanwerk. VERSANI is select dealer voor de Italiaanse topmerken CASABATH, FANTINI en HOTBATH.