Home / Nieuws / Kleur je jaar, begin met je badkamer! VERSANI’s nieuwigheden voor 2022

Kleur je jaar, begin met je badkamer! VERSANI’s nieuwigheden voor 2022

Gekleurd sanitair, het mag weer…maar net iets anders! Vergeet het kleurenpalet van the eighties, de sanitaire tinten in de komende jaren zijn vooral organisch, van het Afrikaans zandrood tot azuur blauw en Scandinavisch mosgroen. VERSANI zocht en vond in Rome – dé hoofdstad van het porselein – specialist inzake en nieuwe partner CIELO. Maar ook toonaangevende fabrikanten van solid surface volgen deze nieuwe “cocoon mood”. Ontdek bijvoorbeeld het brede “colour collaboration” aanbod van composiet vrijstaande baden van Victoria & Albert.

Ongetwijfeld blijft het mat zwarte kraanwerk nog enkele jaren de lieveling van het jonge publiek. Doch over alle leeftijden heen, staat voor 2022 de nieuwe onderhoudsvriendelijke PVD finished kranen en accessoires in gun metal en brushed gold in pool position. Vooral de nieuwe GAL serie van HOTBATH en de SAILING van FANTINI kondigen zich aan als geboren winnaars. Vanaf 2022 zijn ze te bewonderen in de VERSANI showroom.

Hoewel ze in 2021 elkaar nauwelijks konden “besnuffelen” op de beurzen, bleef ook voor de meubelfabrikanten deze nieuwe kleuren boost niet onopgemerkt. Partner DETREMMERIE laat van zich horen met de gedurfde nieuwe “private collection”. Onze altijd zo strakke Italiaanse soulmate CASABATH biedt voortaan haar populairste badkamer meubel – de XS – aan in 55 prachtige warme kleurvarianten. Ook haar pallet voor zowel kwarts composiet, marmer als houten tabletten werd fors uitgebreid. Haar solid surface waskommen en shower trays en de aluminium shower walls tot plafond hoogte waren reeds in 2021 en blijven ook in 2022 in elke RAL kleur verkrijgbaar. Wie doet beter?!”