Home / Nieuws / De 60ste editie van Salone Internazionale del Mobile, voor de 40ste maal een bron van inspiratie voor VERSANI

De 60ste editie van Salone Internazionale del Mobile, voor de 40ste maal een bron van inspiratie voor VERSANI

De design beurs van Milaan mag zich sinds 1961 wereldwijd toonaangevend noemen voor nieuwigheden in de sanitair. De afgelopen decennia heeft dit event voor VERSANI haar grandeur al bewezen! VERSANI ontdekte er in 1983 de meerwaarde van het kraanwerk van CRISTINA, in 1999 de originaliteit van FANTINI en 1992 de exclusieve badkamermeubels van CASABATH. Het was VERSANI die vorige eeuw elk van deze drie brands met succes introduceerde op de Belgische markt. In juni 2022 was VERSANI voor de 40ste maal aanwezig op de 60ste editie van dit 6 daags event, op zoek naar dé update van haar productaanbod. Ook dit maal keer stelde de beurs niet teleur!

Salone Internazionale del Mobile

Onze klanten mogen nog dit jaar volgende opmerkelijke aanvullingen in ons aanbod en toonzaal verwachten:

  • Douchedeuren van CASABATH (draai- én schuifdeuren) tot plafondhoogte in aluminium frame, in 54 diverse kleuren mogelijk.
  • In hetzelfde 54 kleurenpallet 3 nieuwe vrijhangende composieten wastafels met geïntegreerde lavabo tot max. 370cm lang: REGA, REEF en RADIUS. Leverbaar vanaf Sep 2022 – prijstarief beschikbaar op aanvraag bij VERSANI.
  • Het prijs/kwaliteit voordelige GLOMP wand WC van het Italiaanse AXA – 51cm én 46cm diep ! – op stock gevolgd én in diverse kleuren verkrijgbaar.
  • Het nieuwe “i.live & ceraplan” gamma van IDEAL STANDARD, met douche schermen van 120cm en 140cm bij VERSANI op stock.
  • Nieuwe prachtige vrijstaande bicolor composiet baden van de merken CASABATH en VICTORIA&ALBERT.
  • Het meest duurzame mat zwarte kraanwerk ooit – PVD zwart – in de vermaarde ICONA reeks ontworpen door Vincent Van Duysen en de nieuwe serie SAILING van het merk FANTINI, vanaf nu met uniforme inbouwelementen.
Salone Internazionale del Mobile