Home / Nieuws / VERSANI en haar aanbod “ENERGIE toebehoren”, nemen een nieuwe doorstart!

VERSANI en haar aanbod "ENERGIE toebehoren", nemen een nieuwe doorstart!

Na jaren van (over)subsidiëring van zonnepanelen en dakisolatie heeft onze overheid eindelijk de meerwaarde van warmtepompen erkend in haar EPB beleid alsook het belang van regenwaterrecuperatie. Niet enkel het design van de badkamer, maar ook innovatie qua ecologisch verwarmen van woning en sanitair water ligt VERSANI nauw aan het hart. Recent versterkte familielid Dirk Meulemans VERSANI als adviseur en vertegenwoordiger voor het luik verwarming, warmtepompen, waterbehandeling en ventilatie. Ons aanbod en kennis inzake bij partners BOSCH, NIBE, BEGETUBE, REMEHA en VASCO werden bijgesteld en ons gamma op stock qua regenwaterrecuperatie met KIN-pompentechnieken werd aangevuld. Naast een vrijblijvende warmteverliesberekening en tapwatercapaciteit, kan je bij collega Dirk ook terecht voor een lijst van het VERSANI aanbod qua bijhorend installatiemateriaal. Zijn contactgegevens vind je via onze contactpagina.

Energie toebehoren