Home / Nieuws / Welke nieuwigheden mag je in 2023 verwachten?

Welke nieuwigheden mag je in 2023 verwachten?

Duurzaam composiet & keramiek verdringt alvast het weinig onderhoudsvriendelijke kunstmarmer…

De talrijke prijsstijgingen stagneren en we kijken uit naar de nieuwigheden op de ISH beurs van 13 tot 17/03 in Frankfurt. Slechts weinig van de ons vertrouwde merken zijn aanwezigheid op BATIBOUW 2023 van 14 tot 19 maart. Het INSTALLPRO event 2023 is geannuleerd en herleid naar een dag voor professionelen op 17 maart tijdens BATIBOUW. MILAAN – Salone del Mobile van 18 tot 23 april – biedt dit jaar GEEN beursruimte aan fabrikanten sanitair. Alle ogen dus gericht op ISH!

Alvast één rode draad bemerken wij in het nieuwste aanbod van de Europese topmerken: na het toenemend succes van de composiet douchetray, groeit de diversiteit aan keramische en composieten wastafels opmerkelijk, van dekton tot diverse kwarts en graniet samenstellingen. Ook bij partner CASABATH is het nieuwste kwarts composiet VELVET STONE -verkrijgbaar tot 3m in elke kleur- al erg succesvol.

VERSANI vervangt elke maand minstens 1 van haar toonzaal opstellingen. Aarzel dus niet om ook als installateur of projectleider regelmatig onze nieuwigheden te komen bekijken!

velvet meubel
velvet stone