Home / Nieuws / Italian Evening at VERSANI

Italian Evening at VERSANI

La dolce vita bij VERSANI

Precies op het Feest van de Republiek, de nationale feestdag in ‘de laars van Europa’, kleurde de toonzaal van VERSANI nog meer Italiaans dan anders. De trouwe Italiaanse partner CASABATH was op bezoek. De 30-jarige inspirerende samenwerking werd bekroond met 30 elegante opstellingen van deze vermaarde specialist in exclusieve badkamermeubels en maatwerk dressings.

La dolce vita bij VERSANI

Allessandro Casalini en Antonia Pugi, zaakvoerders van CASABATH, waren zichtbaar vereerd met de elegante presentatie van hun producten in de Belgische toonzaal. “Dit is een mooie bekroning van 30 jaar prettig samenwerken”, zeiden ze.

“Versani is een van onze trouwste klanten en was de eerste in het buitenland. Via hen hebben wij onze bekendheid kunnen uitbouwen in België, Nederland en Luxemburg. Dankzij deze samenwerking hebben we onszelf verder kunnen ontwikkelen. We zijn samen gegroeid. Ondertussen hebben we klanten over de hele wereld.”

Maar de relatie met Versani zal voor dit Italiaanse familiebedrijf altijd de dierbaarste zijn. “We merken in België ook meer affiniteit met design en inrichting dan in de buurlanden”, verzekerden de zaakvoerders. “We komen hier dan ook graag. Het is al de zesde keer dat we hier in de Kempen te gast zijn. Hopelijk doen we er nog eens 30 jaar partnership bovenop”, lachten ze. Ze genoten samen met de andere bezoekers van de Italiaanse hapjes en tapjes. Alle aanwezigen lieten zich betoveren door de stijlvol gepresenteerde finesse, waarvoor je anders naar de installatie- en designerbeurzen van Frankfurt en Milaan moet.

“WE MERKEN IN BELGIË MEER AFFINITEIT MET DESIGN EN INRICHTING DAN IN BUURLANDEN”

ITALIAANSE CHARME
De creaties van CASABATH spelen in de toonzaal van VERSANI volop hun rol van Italiaanse charmeur. Subtiele verleiders zijn de dressings en spiegelwerk op maat met geïntegreerde ledverlichting. Maar even indrukwekkend is het assortiment van massief en gefineerd meubilair. CASABATH is de enige producent van monolith ter wereld. Dit harscomposiet is het basisproduct voor de meest duurzame solid surface tablets, wastafels, douchetrays en baden ooit. Er zijn letterlijk geen beperkingen wat betreft de grootte van de tablets met geïntegreerde spoelbakken of de plaats van de wastafel. Laat je inspireren in de toonzaal van VERSANI!

Kempense degelijkheid met Italiaanse passie en flair

Met de Italiaanse partners heeft VERSANI gemeen dat het een authentiek familiebedrijf is, waarvan de inmiddels derde generatie aan het roer even begeesterd is door het vak.

Italian Evening at VERSANI

Op die manier wordt al een halve eeuw Belgische degelijkheid en betrouwbaarheid gekoppeld aan passie voor Italiaanse finesse. Deze combinatie maakt van de Kempense groothandel in sanitair, verwarming, ventilatie, warmtepompen, CV-ketels, vloerverwarming, design radiatoren en installatiemateriaal een bevoorrechte partner van gereputeerde installatiebedrijven, conceptstores en architecten.

TOPMERKEN
VERSANI slaagde er mooi in om in de diepte te groeien, dankzij de jarenlange expertise en de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde en innovatieve partners/producenten.

Een getrainde neus voor kwaliteit en elegantie leidde deze Kempense familiezaak naar de ateliers van Italiaanse topmerken. Zo ontstond een lange termijn relatie met gereputeerde bedrijven als CASABATH, FANTINI, HOTBATH, DUKA, NOVELLINI, CERAMICA CIELO, AXA… De eigen ervaring, gecombineerd met de klasse van de partners uit ‘de laars’ van Europa, leidde tot een viertal voorname specialisaties: maatwerk en materiaal diversiteit voor wastafel tablets en waskommen, een breed kleurengamma voor massieve badkamermeubels, originele spiegels en gekleurd ecologisch kraanwerk. Kortom: elke stijl, elk maatwerk in elke kleurvariant binnen elk creatief concept kan VERSANI aan.