Home / Nieuws / STOCKHOLM, exclusief bij VERSANI

STOCKHOLM, exclusief bij VERSANI

Stockholm Casabath

© STOCHOLM_WOOD_CITY by Atrium Ljungberg.

Met hun nieuwste Stockholm-collectie, uitgetekend door gerenomeerde Italiaanse en Skandinavische ontwerpers, brengt partner CASABATH opnieuw Europees design van top niveau. De collectie is een eerbetoon aan de nieuwe ‘Wood City’ een gerenomeerd urbanisatieproject, dat in opbouw is in het Sickla-district van de Zweedse hoofdstad. Het staat nu reeds in de architectuur gekend als ’s werelds grootste stedelijke houten nederzetting met 7000 kantoren, winkels en meer dan 2000 wooneenheden.

De stilistische kenmerken van de STOCKHOLM serie zijn in hoofdzaak eenvoud en strakke lijnen, het gebruik van lichte en donkere “woud” kleuren, minimalistisch vormen geïnspireerd door de natuur en de Scandinavische levensstijl. Een nieuw aanbod van marmer tablets en waskommen, gedelfd en bewerkt in de Laars van Europa, onderlijnen het hey-end niveau van deze serie. Functionaliteit, kwaliteit en extreme aandacht voor details vormen de onderscheidende kenmerken. Het gebruik van zuiver massief hout – optioneel in 4 kleuren – versterkt de uitstraling van dit vakmanschap, tevens dé eigenheid van een CASABATH meubel sinds de oprichting van het bedrijf en de 30 jarige samenwerking met VERSANI.

De reeks beperkt zich niet tot het sanitaire aanbod, maar kan uitgebreid worden naar living meubels, dressings, inbouwkasten en spiegelpanelen op hout. VERSANI trof een exclusieve schikking met CASABATH voor België en verwacht eind 2023 het eerste meubel in haar showroom. Catalogi en kleurstalen ziijn reeds beschikbaar. Vanaf 2024 zullen meerdere opstellingen onze toonzaal sieren.