Home / Nieuws / Elegante nieuwkomers vanop de catwalk in MILAAN

Elegante nieuwkomers vanop de catwalk in MILAAN, vanaf het najaar 2024 in de toonzaal bij VERSANI!

Al meer dan 40 jaar zoekt, vergelijkt en vindt VERSANI de nieuwste creatieve badkamer trends en innovatieve productietechnieken op de designer vakbeurs in MILAAN. Wederom stelde de editie 2024 van de Salone del Mobile ons niet teleur!

Nooit eerder telde de beurs zoveel gerenommeerde standhouders, nooit eerder zoveel bezoekers. Vindingrijkheid, visie, innovatie, duurzame uitmuntendheid en emotie vormen het vertrouwde lexicon van de bedrijven en merken die exposeren op de Salone Internazionale del Mobile, die nu steeds mondialer en inclusiever blijkt te zijn en in dialoog staat met de hele creatieve en productieve wereld, wereldwijd.

Vanuit onze trouwe bezoeken groeiden jarenlange partnerschappen met familiebedrijven en merken welke VERSANI als eerste grossist introduceerde op de Belgische markt, zoals CASABATH sinds 1992 en FANTINI in 1999. Deze relaties bieden VERSANI verregaande inzage op het gebied van nieuwste productieprocessen, maar ook de verwachte aanpassingen qua certificaten en EU-normgeving binnen de badkamerwereld.

Nog dit najaar geniet VERSANI de voorrang om als eerste grossist in België deze nieuwste paradepaardjes van haar partner/merken aan te bieden:

CASABATH investeerde in de allernieuwste 3D gestuurde freesmachine (CNC) welke het mogelijk maakt om binnen de 3 weken volledig geïntegreerde wastafels uit diverse marmers en kwarts composiet te leveren op maat. Zo ontstond dit voorjaar al een uitbreiding van hun serie ZERO STONE.

Dit najaar vervolledigt hun nieuwste collectie: LIVING EVOLUTION.

Casabath Milaan
Casabath Milaan
Casabath Milaan

FANTINI geniet steeds meer wereldfaam met haar loodvrij PVD gekleurd kaanwerk. Landen als Zweden en Denemarken verplichten immers nu reeds loodvrije badkamerkranen voor elke nieuwbouw. Het merk pakte tijdens de beurs in Milaan uit met de nieuwe collectie FLORA van BE top designer Vincent Van Duysen. Voorafgaand en dit vanaf juni, is ook de nieuwe serie TORINO naar de hand van Francesco Lucchese via VERSANI leverbaar.

Fantini collectie FLORA
Fantini collectie FLORA
Fantini collectie FLORA

Voortaan kan VERSANI ook maatwerk leveren in geïntegreerde mineraalmarmer wastafels en dit tot 3m lang in diverse kleuren, met of zonder onderkasten. Hiertoe werden afspraken gemaakt met het Italiaanse STOCCO, al 55jaar een toonaangevend meubelmaker. De wastafels ressorteren onder de naam KLINIO.

Stocco Klinio wastafel
Stocco Klinio wastafel